2 Ekim 2009 Cuma

Taner Karaman ile Fotogol 2 Ekim Bundesliga II ve Avusturya

ST PAULI-1860 MUNCHEN:1
İç saha maçlarında her zaman çok iyi işler başaran St Pauli,taraftar kitlesi olarak Almanya’nın en güçlülerinden.Deplasman galibiyeti henüz bulunmayan rakibi karşısında Marius Ebbers ile gol arayacak olan Kırmızı-Beyazlı ekip,3-4-3 lük sitemi ile sahaya çıkacak ve rakibini rahat geçecektir.

FÜRTH-FORTUNA DUSSELDORF:1 ve 2.5 ÜST
Geçen hafta Hansa karşısında 4-0 lık şok yenilgi alan Möhlmann ve talebeleri,bu hafta ligin yenilerinden Fortuna’yı konuk ekiyor.Beklenilen performansından çok uzak olan ev sahibi ekip,geçen haftada kaybedince kredilerini tüketti.Evinde 3 maçta 10 gol atan Fürth, geleneği bozmayacak ve maçı üste taşıyarak kazanacak.

TUS KOBLENZ-OBERHAUSEN:1-0 ÇİFTE
Evinde dirençli bir futbol sergileyen Koblenz,her ne kadar ligin alt sıralarında olsa da bunu hakkettiğini düşünmüyorum,aynı şekilde Oberhausern’in de üst sıraları.İleri uçta Kuqi NJazi’den çok şeyler bekleyen ev sahibi ekip,Oberhausen karşısında hücum oynayarak golünü bulacaktır.

FSV FRANSFURT-KAISERSLAUTERN:2,5 ÜST ve 2
Geçen seneye göre bu sene daha iyi bir başlangıç yapan Kaiserslautern’de hataya yer yok.Karlsruher gibi zor bir ekibi geçen hafta geçen konuk ekip,bu haftada ligin en zayıf halkası FSV ye konuk oluyor.Zayıf rakipler karşısında sürpriz sonuçlar almayan deneyim li ekip,FSV yi rahat geçecektir.

ALEMANNIA AACHEN-COTTBUS:0
Geçen hafta kaybetmeleri halinde istifalar yaşanacağından bahsettiğim Cottbus,kazanarak Teknik adam Claus Dieter’i rahatlattı.İç sahada iyi mücadele eden rakibi karşısında işleri bu hafta zor görünse de,1 puan onlar için başarı olacaktır.Orta alan mücadelesi izleyeceğimiz maçta,1-1,2-2 muhtemel skorlar.

PADERBORN-AUGSBURG: 2.5 ÜST
Tipik bir Bundesliga II mücadelesi,Paderborn geliştiği kadrosunun uyumunu son maçlarda ki performansları ile kanıtladı.Augsburg ise iç sahada iyi işler yapan ama deplasmanda silik futbol oynayan bir ekip,Paderborn’da Brandy’nin durumu belirsizliğini korurken,iç sahada gol atmayı başaran Paderborn maçı üste taşır.

AHLEN-HANSA ROSTOCK:2,5 ÜST
Güç dengelerinin çok farklı olduğu iki ekipte Hansa mazisini arayan bir takım görüntüsünde, bu sene 18Milyon Euro’luk bütçesi ile lig ortalamasının çok üstünde olan konuk ekip, Fürt’ü 4-0 ile geçerek iyi iş başaran Hansa ligin FSV’den sonra düşmesi muhtemel ekibi karşısında bol gol ile kazanmayı başaracaktır.

BANKO KUPON
ST PAULI-1860 MUNCHEN:1
FÜRTH-FORTUNA DUSSELDORF: 2.5 ÜST
FSV FRANSFURT-KAISERSLAUTERN:2,5 ÜST


AVUSTURYA BUNDESLIGA 02/05.10

LASK LINZER-RIED: 1

Avrupa futbolunda son 9 maçında 27 gol atarak, 23 gol kalesinde gören Lask Linzer zoru başardı.Hücum gücü ne kadar güçlü ise bir o kadar da defansif eksiklikleri var.Deplasmanda 5 maçta 1 galibiyet alan ve 3 gol atabilen Ried için zor bir deplasman,Linzer maçı üste taşıyacak ve kazancaktır.

STURM GRAZ-KAPFENBERG: 1

Ligin yeni ekibi Kapfenberg ile karşılaşacak olan ligin deneyimli takımı Sturmgraz için kolay görünen bir maç.Konuk ekip henüz lige adapte olmuş değil ve maça eksik bir kadro ile çıkacaklar.4-3-3 lük bir sistem ile mücadele edecek olan ev sahibi ekip,ilk yarıdan öne geçerek maçı rahat kazanacaktır.

AUSTRIA VIENNA-MATTERSBURG: 1

Hanesine yazdırdığı 13 golün sadece 1 tanesini deplasmanda atan Mattersburg,deplasmanların en kötülerinden.Az gol atan ama kalesinde de az gol gören bir ekip görüntüsü içinde olan Vienna,zor günler geçiren rakibi karşısında gole ulaşmayı başaracaktır.Rakibin eksiklerinin
den yararlanabilecek deneyime sahipler.

SALZBURG-SK AUSTRIA KARNTEN: 1 ve 2.5 ÜST

İç sahada rakibine karşı %42 lik bir başarıya sahip olan Salzburg, aynı zamanda ligin dibine demir atmış rakibi karşısında bu oranı dahada yükseltecektir.Maç başı neredeyse 3 gol kalesinde gören Karnten, bu maçta güçlü Salzburg hücumundan gol görmemesi mucize olan, maçta üst ve 1 seçeneği kazandırır.

FC WIENER NEUSTADT-RAPID VIENNA: 2

Dış saha maçlarında defansif oynamayı tercih eden Vienna,bu sayede kısır maçlar çıkartıp puan almayı başarıyor.Bu hafta ligin yeni ekibi ile karşılaşacak olan Vienna,defansa çekilmektense hücumu tercih edecektir.Kalite olarak çok üst olan konuk ekip,rakibinden istediğini rahatlıkla alacaktır.

BANKO KUPON
SALZBURG-SK AUSTRIA KARNTEN: 2.5 ÜST
STURM GRAZ-KAPFENBERG: 1
AUSTRIA VIENNA-MATTERSBURG: 1
LASK LINZER-RIED: 1

Hiç yorum yok: