24 Ocak 2009 Cumartesi

24.01.2009

Livorno 1,
Heeren ower,
Swindom Ower,
Genk 1,
Manchester Unit 1,
AZ Alkmaar 1

Süpriz maç:Kettering-Fulham ev sahibi 1-0

21 Ocak 2009 Çarşamba

Körfez Bel.-Tokat: 1

Körfez Bel. kadro itibari ile yükselme grubunun en iyilerinden dememiz mümkün. Bayram Toysal gibi tecrübeli bir isimi de kadrosunda bulunduran ev sahibi ekip, seyircisi karşısında bekleneni verebilen bir ekip. Kupa gazisi Tokat için zor geçecek bir deplasman. Körfez galibiyete yakın.

Karşıyaka-Malatya: 1

Malatya bugün Karşıya karşısında yedeklerle birlikte toplam 14 kişi, as oyuncularda Turgay Koyuncu ve Güngör Tuğcu kırmızı kart cezalısı, Mustafa Olcaytu da sakat kadroda yok. Paf takımın kalecisi bu maçta yedek kulübesinde oyuncu gibi oturacak. Berbat durumda takım, oyuncular maddi sıkıntılardan dolayı isyan noktasında. Yanıltacağını sanmıyorum Karşıyaka'nın

Taner KARAMAN

Kartal-Altay : 2

Kartalspor'un ekonomik sorunlarının geldiği noktayı şuan anlatmaya bence gerek yok, 14 kişi Karşıyaka deplasmanına giden Malatyaspor'dan bir farkları yok.Takım tamamen neredeyse dağılmış durumda, artık beklentileri evlerinde geriye çekilip, kontra ataklarla goller bulmak, fakat en büyük sorunları bunu başarabilecek tipte oyuncularıda yok. Altay tecrübesi ile 3 puanı almayı başaracaktır.

20 Ocak 2009 Salı

Mavi Tips

Guingamp - Brest : 1 1.85
Feyenoord - SC Heerenveen Toplam Gol Sayısı: 2.5 Gol üstü 1.45
Leyton Orient - Southend : 1 1.70 (iade)
Üçlü
Toplam oran:4.56

Güven 8/10 Bu gün için sağlam kupon oldu, kendi basım yaptığım maçlar bunlar, paylaşmak görevimiz Leyton'dan beraberlik çıkabilir, ower çıkma ihtimalide yüksek ama ev sahibi galbiyete yakın. Heerenveen'in bu deplasmandan gollerle döneceği kanısındayım, Feyenoord çok rahat goller yiyor, evlerinde karşılık verecektirler..