27 Şubat 2009 Cuma

Radyo Viva Radyo Dalgasındayım

Salı-Cuma günleri Radyo Viva'da 21.00'da Globaliddaa adına tahmin paylaşımlarımla Canlı Yayındayım..!!

Taner KARAMAN

Freiburg 02, Hansa 1, Heerenven Ower..

Bugün için hemen bir kaç bahis vereyim.. Bundesliga II de Freiburg'a nedense güvenemedim, ama 02 çifte şansını, Hansa galibiyeti ile kombineliyebilirsiniz.. İddaa dan oynayacaklar bu iki maça Hereenven ower ı eklesinler, 3 küsür orana basım yapsınlar herkese saygılar sevgiler..

Hansa da Enrico Kern ve defansdan Benjamin görev almayacak, iki önemli eksikleri var..Ahlende ise orta sahadan 5 eksik bulunuyor..

DipNOT: Son 9 verdiğim maçta, 9 Won.. İyi gidiyoruz..

Taner KARAMAN

26 Şubat 2009 Perşembe

St Etienne:1, Shakhtar Donetsk 02,Cska Moskova - Aston Villa 1

St Etienne - Olympiakos

İlk maçta 3-1 malup olan yunan ekibi, fransa ya 8 as oyuncusunu götürmedi ve fazlada maçı önemsemediğini belli etti. St Etienne için UEFA çok önemli ve evinde iyi oynayan Fransız temsilcisi 2.00 oranıyla KAZANIR..

Tottenham - Shakhtar Donetsk

İlk maç öncesi maçtan 5 saat önce yaptığı açıklama ile maça yedek kadro ile çıkacağını açıklayan Tottenham, kendileri için Hull maçının daha önemli olduğunu duyurmuştu ve beklenen oldu güçlü Donetsk kazanmayı zorda olsa başardı. Bu maçtada hiçbirşey değilmedi.. Tottenham yine bir çok as oyuncusunu dinlendirecek.. 2.35 Oranıyla Donetsk KAZANIR..

Cska Moskova - Aston Villa

Aston Villa'da yedeklerini götürmeyen ekipler arasında, 1.90 Oranı ile CSKA KAZANIR

3 maç İDDAA 5.13 Oran..

Taner KARAMAN

25 Şubat 2009 Çarşamba

AEK - Xanthi : 1 & Alt

Defansif futbolunun en sert şekilde oynandığı liglerden biri olan Yunanistan Süper Ligi bu özelliği ile de en zevksiz liglerden biri olmuş durumda. Genel olarak bakıldığı zaman zevksiz, gol olmayan, atakların olduğu mücadeleler tamamı. Bu hafta mücadelesinde ligin güçlü ekibi AEK, küçümsenmeyecek bir takım olan Xanthi yi konuk edecek. Xanthi kesinlikle beraberliğe razı bu maçta ve yine beşli defans ile sahaya çıkacaklar. muhtemel sonuç ise bu maç için 1-0 ideal gözüküyor.

Taner KARAMAN

İNEGÖLSPOR - DÜZCESPOR 1 (1,50)

Düzcespor hakkında çok birşey yazamaya bile gerek duymuyorum, gerçekten amatör seviyede bir takım, İnegölspor paf takımı ile sağlam bir mücadele yaptığı taktirde bile Düzcespor'u geçebilir. Şehir'in de artık bir beklentisi yok, yanlızları oynuyor. Bir çok kez izleme fırsatı bulduğum takım, bireysel bir kaç oyuncu sayesinde ayakta kalmış. İddaa Risk Yönetimi 1.50 oran verirken neleri düşünmüş, bugün göreceğiz.

Taner KARAMAN

24 Şubat 2009 Salı

MEDELLIN-DEF.SPORTİNG

İlk maçında America karşısında Gaglianone’nin attığı gol ile 1-0 galip gelen Def. Sporting bu hafta daha zorlu bir ekip ile karşı karşıya geliyor. Sporting’in America karşısında zor anlar yaşadıgını ve galibiyeti birazda America forvetlerinin beceriksizliği sayesinde aldığını söylemek güç değil.
2 gün önce Chico ile deplasmanda oynadığı mücadelede 3-2 kaybeden Medellin, henüz bu maçın yorgunluğunu atamadan, Sporting’i konuk edecek. Chico maçında sakatlanan takımın gol ayaklarından Martinez’in durumu henüz netlik kazanmadı ama oynama ihtimali düşük görülüyor. Gol yollarında sıkıntı çeken Medellin’in bu eksiklikten büyük zarar göreceği kesin, defansif gücü ile de dikkat çeken Kolombiya temsilcisi seyircisi önünde kalesinde çok az gol gören bir ekip. Def.Sporting karşısında gol ayaklarından birininde eksikliği ile gol bulmakta zorlanacak olan Medellin maçı 2.5 Alt seçeneğine götürecektir.

Taner KARAMAN

Dep.CUENCA - CLUB GUARAN

Copa Santander Libertadores 2. Tur 2.grubunun iki puansız ekibi, Ekvator temsilcisi Dep. Cuenca ile Paraguay’dan Club Guarani karşı karşıya gelecek olduğu gece maçında, iki ekipte grupta iddalı duruma gelebilmek için kazanmak zorunda ve son haftalarında ki performanslarına bakıldığında iki ekibinde 3 puana yakın olduğunu söylemek mümkün. Ev sahibi Dep. Cuenca da iki önemli eksik Battaglia ve Palacio bu maçta görev alamayacak olması takımın en büyük sorunu. Maçın yerden yaklaşık 3000 metre yüksekte oynanacak olması Dep. Cuenca’nın en büyük artılarından.
Ekvador Süper Lig’in de son maçında LDU’yu Villalba’nın yıldızlaştığı maçta 3-0 ile geçen Yeşil-Kırmızılı ekip, bu maçada mutlak favori çıkacak. Club Guarani’de ise Carballo’nun durumu belirsizliğini koruyor. Lig istatistiklerine baktığımızda deplasmanda başarılı görüntü çizen Guarani bu maçta da kolay yem olmayacaktır, rahat gol atan iki ekibin mücadelesinde gol sesleri duyacağımız kesin. 2.5 Üstü seçeneği kazandıracaktır.

Taner KARAMAN