20 Şubat 2009 Cuma

FREİBURG-AUGSBURG

Cuma nın en banko maçı olarak görüyorum Freiburg maçını ve Schalke ile bir kombine yapılarak kazanılabilir. Augsburg'da yaklaşık 7 eksik var ve takım deplasmanda da içeride de pek varlık gösteremiyor zaten, ev sahibi Freiburg bu sene tamamen toparlandı ve işini şansa bırakma niyetinde değil, ev sahibi ekipte Ali Günes ve Roth dışında önemli eksik bulunmuyor.Freiburg kazanır.

Taner KARAMAN

19 Şubat 2009 Perşembe

ACF Fiorentina vs AFC Ajax

Ajax'ta Eyong Enogh, Aissati ve Cvitanich sakat,Fiorentina'da da Jorgensen ve Santana ve yeni transfer Bonazzoli görev almayacak.

Shakhtar Donetsk vs Tottenham Hotspur

Shaktar'da yeni transfer Ruslan Fomin forma giymeyecek, ligde evinde hiç kaybetmeyen Ukrayna ekibi, son 5 maçını kazandı ve 4 maçında da kalesinde gol yemedi.. Tothennam da önemli eksiklikler var, ibre ev sahibinden yana.. 1-0 açık da denenebilir..

Taner KARAMAN

18 Şubat 2009 Çarşamba

Sion-Luzern

Luzern ligin son sırasında ve zor bir deplasmana çıkıyor.. Takımda 7 önemli eksik var ve bu maçtan galip gelmelerinin kolay olmadığını kendileri de biliyor.Defansında 5 eksik, orta sahasında da 2 eksiği bulunan konuk ekip, Sion karşısında gol atabilir belki ama fazlasını yiğeceği kesin. Sion'da orta saha dan Enes Fermino cezalı ve Julien Brellier ise sakat.. 2.5 Üst ve Sion galibiyeti kazandıracaktır.