3 Ekim 2008 Cuma

Cuma bankolar..

Oberhausern-Augsburg : 2.5 Üst
Ried Kazanır..
Vannes puan alamaz..


29 Eylül 2008 Pazartesi

PSG - Kayserispor***02 Ekim***22:00

Defansif anlamda güçlü bir yapıya sahip olan Kayserispor, futbol olarak her ne kadar zevk vermesede hedefine ulaşmayı bilen bir takım.Defansda Aydın Toscalu ve Koray Çölgeçen'den yoksun çıktığın maçlarda 5 maçta 2 gol yiyerek yedek defanslarınında ilk11'e hazır olduğunu gösteren Tolunay Kafkas'ın bu maçtaki ilk amacı gol yememek olacak.
Bu yüzden iyi durumda olan Koray Çölgeçen ve Aydın Toscalı'yı Süper Lig kadrosuna almayan teknik adam PSG karşısında defansının performansını %100'e çıkarmayı amaçlıyor.Cesar Toledo gibi bir defans oyuncusunuda unutmamak gerekiyor.
Orta alanda ise Mehmet Topuz'un klasik yerinde, onun yardımcılığını ise Abdullah Durak üstlenecek.Futbol stili olarak birbirinin hemen hemen aynısı olan iki futbolcu Kayserispor orta sahasında Ragıp Başdağ'ın eksikliğini hissettirmiyor.Wigan transferi Olemba Olemba'da orta alanda şans bulacak isimlerden.
Ligin başından bu tarafa gol yollarında etkisiz kalan Kayserispor'da bunun en büyük sebeblerinden birtaneside Gökhan Ünal'ın yerine takıma Sporting Lizbon'dan transfer edilen Milan Puroviç'in sakatlığı.Kayserispor yönetiminin sakat olduğunu bildiği halde takıma almakta ısrar ettiği oyuncu ne yazıkki henüz %50 oranında dahi performans gösteremedi.İleri uçta Wigan takımından transfer edilen ve bütün yükü üstlenen Agahowa'nın becerisi maçın gollerini getirecektir.Transfer sezonunun sonuna kısa süre kala takıma katılan Teyfik Köse'de maçta Kayserispor'un olası gol yada gollerini atabilir.
Milan Puroviç karşılaşmada ilk 11 de yer almasada sonrada oyuna dahil olabilir.Aydın Toscalı ve Koray Çölgeçen'de maçta hazır kıta olacak.
Kayserispor'da her şey 2 ekimde farklı olacak.Eksik olmayacak ve oyuncular rakiplerinden korkmamaları gerektiğini ilk maçta öğrendiler.
90 dakikada tur gelmese bile Kayserispor maçı uzatmaya götürecektir.Sanal bahisciler için Kayserispor gol atar ve maç uzatmalara gider denenebilir.

Argentinos Juniors - Newells

Maça saatler kala iki ekibinde sistemleri şuana kadar  ortaya çıkmaya başladı. Newells’ın galibiyet arayacağı mücadelede işler pekte kolay görünmüyor.Defansif anlamda büyük işler başaran Argentinos , sezon başında yaptığı takviyelerle birlikte defans dörtlüsünü güçlendirdi. Gol yollarında etkisiz kalan ev sahibi ekip, Newells’ın ataklarını karşılayabilecek güce sahip. İki ekibinde en fazla birer gol atabileceği kanısında olduğum maçta 2.5 Alt seçeneği kazandıracaktır.