17 Ağustos 2009 Pazartesi

Aachen - FC St. Pauli

İç saha maçlarında Almanya'nın en iyi taraftar gruplarından birine sahip olmanın avantajı ile çok üstün futbol oynayan St. Pauli, bugun Aachen'e konuk oluyor. İç saha performansı St. kadar olmasa da iyi olan Aachen, maç öncesi eksiklerle boğuşuyor.Defansdan Polenz, Stehle,Szukale,Orta alandan da Plasshenrich ve Demai sakat,Junglas'da cezalı.
Bu eksikler ile zorlanacak olan Aachen'in kalesinde gol görmesi yüksek ihtimal (1.38 Oran BS), 3.puan almaları çok güç, 4.40 oranından konuk ekibe basım yapmaktansa 0-2 Çifte şans (2.00 Oran BS) denenebilir.

16 Ağustos 2009 Pazar

M.United-BIRMINGHAM: Ower



Birmingham için çok zor bir maç ve puan almaları mucize gibi. Konuk ekipte orta alandan Bowyer cezalı,David Murphy,Mutch, Ridgewell, Marcus Bent ve Kaleci Maik Taylar bu maçta görev alamayacak. Özellikle defansında önemli eksikleri olan Birmingham City güçlü rakibi karşısında direnmesi çok zor. Üst seçeneği kazandırı

Augsburg-Oberhausern


Evinde iyi mücadele eden Augsburg, kalite olarak kendisinin çok altında olan Oberhausen'i konuk ediyor, iddaa oranı cazip, Augsburg ilk yarıdan öne geçecektir ve 3 gole kadar bulması muhtemel, Oberhausern karşılık versede amaçları 1 puan ve bunu başarmaları çok güç. İbre Augsburg'dan tarafa.

AMKAR - ZENİT


Hoca değişikliğine giden Zenit, sıkıntılı gidişata dur deme niyetinde. Advocaat takımdan ayrıldı ve yerine takıma yakın isimler getirildi. Zenit için çıkış maçı diyebiliriz bu maçı. İddaa oranı 1.75, Bürolar 1.80-1.90 arasında. Amkar son haftalarda defansif hataları yüzünden puanlar kaybetti ve Zenit gibi bir takım karşısında gol yemeden 90 dakikayı geçirmeleri çok güç. Zenit kazanacaktır.
Alt seçeneği güven vermiyor bana