18 Eylül 2009 Cuma

25 Eylül'den İtibaren Fotogol Gazetesindeyim

Juan Kaan ve Genco Boran gibi isimleri kadrosuna katan Fotogol Gazetesinde önümüzde ki haftadan itibaren İddaa yorumlarım ile beni bulabileceksiniz.Şuan için kesinleşen lig ise Bundesliga II.

TuS Koblenz - Union Berlin

Her yorumcunun yazdığı bir şey var Union Berlin için, surpriz takım. Bana göre hiç de sürpriz bir görüntü içerisinde olman Berlin, sezon öncesi yaptığım takım araştırmalarında gelen bilgilere göre olması gereken yerde. Çok iyiler, çok güçlüler ve amaçları zirve. Şuan St Pauli'nin arkadasında 2. sırada bulunan Berlin, deplasmanda yediği 1 gol ilede dikkat çekiyor. Bu hafta her ne kadar kolay gözüken bir maça çıkıyor gibi gözükcede, bahis sitelerinin en çok kazanacağı maç gibi görünüyor, çünkü herkes yüksek orandan konuk ekibe yüklenmiş durumda. Tus Koblenz her ne kadar zayıf görünsede direncini maç boyunca kaybetmeyen bir ekip ve muhtemelen yağmur altında oynanacak bir maç. Geçen sezon kaybedilen 7-0'lık Hansa maçından sonra takımın dengeleri tamamen değiştirildi. Seyircisi önünde puan almaları çok yüksek. Union geldiği ligde direnç gücü yüksek takımlarla karşılaşmadı, hazırlık maçlarında da aynı şekilde diyebiliriz. Tus Koblenz 'in mücadele gücü kendilerini zora sokacaktır.2.80 orandan Tus Koblenz için verdiğim güven 6/10 ama 1.50 orandan 1-0 çifte için 9/10 diyebiliyorum.

Çifte Şans: 1X 1.50

SC Paderborn 07 - Energie Cottbus

2 sezon önce ligden düştüğü zamanlarda berbat bir kadro ve futbola sahip olan Paderborn, aradan geçen sürede hem kadrosunu, hem Futbolunu hemde maddi gücünü geliştirdi. Sezon başında Almanya'da ki gurbetci dostlarımla takımlar hakkında görüşlerini ve son gelişmeleri aldığımda Paderborn'un sezona iyi hazırlandığını göründüğünden çok daha iyi olduklarını, takımın iş adamı destekcilerinin olduğundan bahsetmişlerdi. Geçen hafta 3-0 malup durumda oldukları maçı neredeyse çevireceklerken,5-4 malup oldular. 2 sezondur defansif gücünü arttıramayan ev sahibi ekip, tipik bir Bundesliga alt ligleri takımı, kalesinde bol gol gören ve bol gol atmaya çalışan. Bu maçtada farklı bir görüntü olmayacaktır. Deneyimli bir kadroya sahip olan ve Paderborn'dan güçlü olduklarından kuşku durmadığı Cottbus bu maçta golünü kesinlikle atacaktır ama kalesinde görecekleri 1 gol olduğuna inanıyorum.

İki Takım da Gol Atar mı?: Evet

Karlsruhe - FSV Frankfurt

Lige kötü bir başlangıç yapan Karlsruhe, Bundesliga II'ye göre iyi bir kadro gücüne ve maddi kaynağa sahip takımların başında geliyor, takımın sahadaki kontrolü geçen haftadan beri Markus Schupp'de ve takımın geçen hafta Cottbus karşısında sahaya koyduğu mücadele son haftaların en iyisiydi ve 4-2 kazanmayı bildiler. Konuk ekip FSV hakkında yazmak gerekirse 10/9 düşeceklerdir, takım şuan için ligin en çok gol yiyen ve deplasmanda gol atamayan takımı.Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda düşme mücadelesi içinde olacaklar ve işleri çok zor. 5 Maçta sadece 1 beraberlikleri bulunan FSV'de Arda Albayrak, Christian Müller, Nikolas Ledgerwood, Florian Stahl, Soumaila Coulibalu ve Alexander Klitzpere karşılaşmada görev alamayacaklar. Kötü bir takımın bunca eksikle bu maçta deneyimli rakibi karşısında varlık göstermesi çok güç. Ev sahibi 3 puanı alıp maçı üste taşıyacaktır.

Karlsruhe@1 1.40

Duisburg – Arminia Bielefield


Geçen hafta Kaiserslautern karşısında ağır bir malubiyet alan Duisburg defans hatalarının kurbanı oldu, geçen seneye göre daha derli toplu bir görüntü çizen ev sahibi ekip, geçen haftayı düşünmez isek daha iyi görünüyorlar. Bu hafta iç sahada puan alması çok yüksek olan Duisburg için beraberlik ihtimali yüksek.Wagner'in golleri ile lige iyi bir giriş yapmayı başaran Duisburg'un evinde oynadığı 2 maçta kalesinde sadece 2 gol yediğinide unutmamak gerek.Arminia'da ise golcü Federico, Katongo şov devam ediyor.Arminia'nın bu maçta golübü bulacağı kanısındayım, ama Duisburg'da seyircisi karşısında geçen haftayı unutturmak isteyecek, gollü bir mücadele bizi bekliyor.