29 Ağustos 2008 Cuma

Elersin sen Kayserispor

İşte dişimize göre rakip, kimse Paris temsilcisini gözünde büyütmesin.Gol atma yollarında problem yaşayan, sahaya çıktığında bir türlü istediğini yapamayan Paris S.G. ne kadar şanslıyız ki bize çıktı.
Fransa liginden Lyon gibi ekiplerin arasında pek fazla umudu olmayan Paris S.G kadrosunda ki ciddi oyuncularla göz doldursa da henüz takım olabilmiş durumda değiller.
Paris’te oynanacak ilk maçta gelecek 1 beraberlik, iç sahada bize galibiyet getirecektir.Tek yapılması gereken Paris S.G’den çekinmememiz, herkes biliyor Alkmar’a nasıl elendiğimizi, herkes biliyor nasıl içeride dışarıda Alkmar’ı ezici futbol ile rezil ettiğimizi ve herkes biliyor şansızlığımızın kurbanı olduğumuzu.
Kadro olarak hiçte küçümsenecek bir takım değiliz, Kaleye alınan Yusuf bizlerde defansif yönden güven verdi.Puroviç gibi, Olemba gibi, Mehmet Topuz gibi, Ago gibi ve daha nice oyuncunun bulunduğu Kayserispor, Paris S.G’i atak futbol yapısı ile rahat geçecektir.
Bugüne kadar Paris karşısına futbol oynamak isteyenler kazandı, defansa çekilenler yenildi.Her ne kadar rakibin tek umudu bu kupa olsa da bizlerde hiç küçümsenecek takım değiliz.Herkesin güveni tam olsun, umudunu hiç kaybetmesin.Rakip zor görünen basit bir ekip.

Hiç yorum yok: